Konu: Anasayfamýzýn yeni tasarýmý  (Okunma says 10250 defa)

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Anasayfamýzýn yeni tasarýmý
« : Austos 27, 2008, 02:08:35 »
Evet anasayfamýzýn yeni tasarýmýný görücüye çýkarmýþ bulunuyoruz. Lütfen bir bakýn ve yorumunuzu yazýn. Sitemiz en yakýþýklý olarak 1440x900 çözünürlükte görünmektedir. :)

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
Ynt: Anasayfamýzýn yeni tasarýmý
« Yantla #1 : Austos 27, 2008, 02:11:09 »
Eksikleri belirtirseniz memnun olurum. Bu arada üzerinde hala çalýþýlmakta olan bitki türleri bölümü de yayýnlanmýþ oldu, reyting patlamasý beklemekteyim ;D

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #2 : Austos 27, 2008, 08:47:06 »
 Eski tasarýma göre biraz daha sade olmuþ gibi. Eskisi biraz daha caf caflýydý sanki. Gerçi daha üzerinde çalýþýyormuþsun arada neler deðiþecektir tabi. Ben yine de birkaç þey söyleyim. Menüleri sol tarafa alabilirsin bence. Birde bitkileri tek tek sayfada göstermek yerine direk bitkiler gibi bir link içinde göstermen daha iyi olacaktýr. Son olarak hani resim ekleyecektin bitkilere nerdeeee  ;D :D

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #3 : Austos 27, 2008, 09:31:34 »
menu kismi sol tarafta daha klasik ve kullanisli durabilir bencere. sitenin renk secimleri gercektende guzel olmus. devamýný bekliyoruz.

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #4 : Austos 27, 2008, 12:47:47 s »
Öncelikle sitemize hayýrlý uðurlu olsun,tasarým þýk ve sade olmuþ forum yöneticilerimize teþekkürler.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #5 : Austos 27, 2008, 13:23:59 s »
Renkler biraz soluk gibi bannerdan dolayý :) Bakýcaz artýk. Abi resim olayýna bir kere niyet ettim de sorun çýktý. Zaten ÖSS moduna gircez 1-2 hafta içine, resim iþii yýkacak birilerini buluruz inþallah ;D

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #6 : Austos 28, 2008, 01:24:44 »
Bu gece bir þevk geldi Bacopalara kadar ekledim ;D Ufak bir sorun vardý çözünce elim hýzlandý valla, yakýnda hereþye resim eklersem þaþýrmayýverin artýk  ;)

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #7 : Austos 28, 2008, 16:36:49 s »
:D Eline saðlýk. Resimlerle desteklenirse bitki profili çok daha bilgilendirici olacaktýr.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #8 : Austos 28, 2008, 23:19:02 s »
Abi sen de tür eklemeyi ihmal ediyorsun gibi ama neyse ;D

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #9 : Austos 29, 2008, 10:14:57 »
Ehheheh demi ediyorum biraz sanki. Ekliyeyim en kýsa sürede. Aslýnda bu yaz çok yoðun geçti benim için. Bazen eve sadece yatmaya gidebildim. Ýþ yerinde de sürekli giremiyorum internete o yüzden problem oluyor. Neyse kýþ yaklaþýyor pek evden çýkýlmaz. Zaten insanýn yazýn sýcakta bilgisayar baþýna oturasý gelmiyor. Hele birde benim gibi bu iþi meslek edindiyse hiç gelmiyor  ;D

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #10 : Austos 30, 2008, 20:43:46 s »
Bugüne bugün bitki databasemizde resimsiz bitki kalmadý galiba :) Yeni türler de gelecek, onlara da zamanla eklenecek.

quipu

• Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 162
« Yantla #11 : Austos 30, 2008, 21:39:20 s »
Birisi moss türleriyle ilgili biraz bilgi eklese...vesicularia cristmass moss ne? vesicularia dubyana ne? Bunlarýn farký ne vs...

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #12 : Austos 31, 2008, 11:40:10 »
Akif onlarda eklenecek zaman içerisinde. Alfabetik sýraya göre gitmeye çalýþýyoruz mümkün olduðunca.
« Son Dzenleme: Austos 31, 2008, 11:40:30 Gnderen: Devletabi »

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
« Yantla #13 : Austos 31, 2008, 14:38:44 s »
Birisi moss türleriyle ilgili biraz bilgi eklese...vesicularia cristmass moss ne? vesicularia dubyana ne? Bunlarýn farký ne vs...

Evet benim de aklýmdan moss türleri geöçiyordu ama patron Cenk ve Barýþ Abi, alfabetik diyolarsa alfabetik. Ben bizim tür listemizin ilerde çok geniþ bir arþiv olacaðýna inanýyorum. Birkaç ay ya da yýl içerisinde aradýðýnýz her türün bilgisini bulabileceksiniz muhtemelen

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #14 : Austos 31, 2008, 18:36:27 s »
 Daha eklemediðim Türkiye'de varlýðý bilinmeyen yada raðbet görmeyen varyeteler de mevcut. Ana bilinen türleri bitirdikten sonra onlarýda eklemeyi düþünüyorum.