Google'da istediðiniz bitkinin ismini yazýp bulabilirsiniz ama Google'da o bitkinin akvaryumunuzda nasýl duracaðýný, piyasada var olanlarýn kalitesini tartýþamazsýnýz. Hastalýklar ise belirtilere bakýp teþhis koyma, daha sonra ilaç kullanmadan ibarettir. Zaten akvaryum balýklarý için uygulayabileceðiniz kaç tedavi var ? Bütün hastalýklara metilan mavisi, potasyum permanganat, Nidazol/Flagly. Hastalýklarýn çoðu böyle geçiyor.
Bu cevaptan tekliflere kapalý olduðumuzu nasýl çýkartýnýz anlam veremedim(oruçtan olabilir, açýklamanýzý bekliyorum). Teklif yapmayýn demedim. Yönetimiminiz kýsa vade projeleri arasýnda böyle birþey yok ama siz yazacaksanýz buyrun yazýn yayýnlayalým baþ köþede dedim.
Önerdiðiniz teklife sýcak bakýlmamasý ne bizim tekliflere kapalý olduðumuzu gösterir ne de yeniliklere. Bitki Türlerinin olduðu bir bölümün açýlmasý da bize teklif olarak gelmiþti. Teklif mantýklýydý (zira bu site tematik bir site-bitki odaklý-) biz de uyguladýk. Ama bu sitede bir Canlý doðuranlar ya da Malawi çiklitleri bölümü bile yokken balýk hastalýklarý anlamsýz. Yine de böyle bir hazýrlýk varsa koskoca bir BALIK HASTALIKLARI bölümü ayýrýp koyalým diyorum. Tek söylediðim sitemize konusu gereði balýk hastalýklarýndan önce uðraþýlmasý gereken çok fazla þey var. Yine de sitemizin konu dýþý gibi bölümlerinden hastalýk, canlý doðuranlar gibi konular tartýþma ve bilgilenme amaçlý açýlabiliyor.
Saygýlar bizden...