Konu: Sadece nano  (Okunma says 16869 defa)

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
Ynt: Sadece nano
« Yantla #15 : ubat 06, 2009, 15:35:31 s »
En güzeli aslýnda nano akvaryumlar gerçekten. Ama benim gibi hemen her tür bitkiyi bulundurmaktan hoþlananlar için iþ zor oluyor. Çünkü çoðu bitki nanolara uygun olmuyor.
Yýlmaz, akvaryum biraz geliþince oldukça güzel olacak gibi görünüyor. Sürekli su deðiþimi þu anda devrede mi? Ayrýca akvaryumunun sað tarafý ileride baþýna dert olabilir. Çabuk geliþime geçerlerse iki günde bir elini sokup budaman gerekebilecek türden bitkiler.

yýlmaz sað

• Üye
  • **
  • leti: 32
« Yantla #16 : ubat 06, 2009, 15:38:30 s »
Sürekli su deðiþimi dün test amaçlý açýldý usta, bu gün gerekli sabitlelmeleri yaptýktan sonra devrede olacak. Sað taraf aslýnda 12 þubatý bekliyor ama böylede kalabilir, bakalým.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #17 : ubat 07, 2009, 22:00:32 s »
Yýlmaz sürekli su deðiþimi derken neyi kastediyorsunuz. Nasýl bir sistem kurdun çok merak ettim :) Yýldýrým abi'nin de dediði gibi nano'lar bir baþka oluyor ve tadýndan yenmiyor ama yine dediði gibi bitki bulmak biraz zor oluyor.

yýlmaz sað

• Üye
  • **
« Yantla #18 : ubat 09, 2009, 15:30:34 s »
Nano tank, büyük takýn yanýnda. Küçük bir sirkülasyon motorunun debisini dört saatte bir yedi litre olacak þekilde ayarladým, iç filtre büyük tanktan nanoya su basýyor nanodanda ana tanka bir hortum vasýtasý ile dönüyor. Bu sayede nano için ekstradan ýsýtýcý, filtre ve gübre kullanmýyorum :) devir tasarruf devri.

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #19 : ubat 09, 2009, 15:35:31 s »
supermis ya tebrikler. :)

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #20 : ubat 09, 2009, 16:01:47 s »
Nano tank, büyük takýn yanýnda. Küçük bir sirkülasyon motorunun debisini dört saatte bir yedi litre olacak þekilde ayarladým, iç filtre büyük tanktan nanoya su basýyor nanodanda ana tanka bir hortum vasýtasý ile dönüyor. Bu sayede nano için ekstradan ýsýtýcý, filtre ve gübre kullanmýyorum :) devir tasarruf devri.

Hevesinizi kýrmak istemem ama yaþ ilerledikçe insan daha çok ayrýntýlara takýlýyor.Büyük tank olur ya (inþallah olmaz diyelimde)ya yedi litreden fazla su basarsa veya nano da bir sorun olupta su ana tanka dönmese,gerçi bunlarý düþünmüþtürsünüz ve ona göre tedbirinizi almýþtýrsýnýz da.Ben yinede bir hatýrlatayým dedim.Nanonuz çok þýk olmuþ iyi seyirler.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #21 : ubat 09, 2009, 16:28:09 s »
Gerçekten güzel bir sistemmiþ :) Hatta ben bile yapabilirim böyle birþey. Nede olsa benim iki akvaryumda birbirine yakýn. Hatta ben bu sistemi ilk olarak Apisto yavrularýnýn olduðu tank'ta deneyim diyecem ama muhtemelen ilk yavrularý çekecektir motor :D

yýlmaz sað

• Üye
  • **
« Yantla #22 : ubat 09, 2009, 17:42:15 s »
Gerçekten güzel bir sistemmiþ :) Hatta ben bile yapabilirim böyle birþey. Nede olsa benim iki akvaryumda birbirine yakýn. Hatta ben bu sistemi ilk olarak Apisto yavrularýnýn olduðu tank'ta deneyim diyecem ama muhtemelen ilk yavrularý çekecektir motor :D
  Barýþ senin için detay resimlerini yollarým daha rahat karar verebilirsin. Yavrularý çekmeyebilir çünkü motor kýsmý öbür tankta kalacak sonuçta. Soner bey; Nanodan dönüþ 26 litre/saati kaldýrabiliyor. Motor durunca ise nanodan 0.3 litre ana tanka geri basma oluyor :)
« Son Dzenleme: ubat 09, 2009, 17:43:09 s Gnderen: yýlmaz sað »

yýlmaz sað

• Üye
  • **
« Yantla #23 : ubat 14, 2009, 13:41:40 s »
Yeni deðiþiklikler ve eklemeler yapýldý. Pagoda taþý çýkartýlýp yerine fosil kaya kondu. ilk canlýlar badis badisler eklendi.

diþi badis :)

yandan görünüm

erkek badisim :)

« Son Dzenleme: ubat 14, 2009, 13:44:49 s Gnderen: yýlmaz sað »

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #24 : ubat 14, 2009, 13:54:17 s »
masallah cok guzel :)

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
« Yantla #25 : ubat 15, 2009, 12:42:36 s »
Eski halinden çok daha güzel olmuþ Yýlmaz. Kaya da oldukça þýk durmuþ, her ne kadar ben o açýsýný biraz deðiþtirmeni istesem de:) Glosso nano tanklar için pek sevdiðim bir bitki deðil ama, neticede beðeni meselesi elbette. Bitkiler geliþip, boþluklarý doldurunca çok daha etkili bir görünümü olacaktýr elbette. Bakalým senin cinerum ne yapacak orada.

Sadece bir öneri: Stellatalarý çýkarýp, önlerindeki palustrisleri geriye aldýktan sonra, solda kayanýn yanýnda kalmýþ helfierileri burada yeni çýkacak açýklýða, dere kenarý boyunca dizmen sanki daha hoþ olur !!!

soners

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 315
« Yantla #26 : ubat 16, 2009, 10:43:52 »
Gün geçtikçe daha güzel olacaklar imrenerek baktým doðrusu.