Birkan þu aralar deli gibi seramik tablalý difizör'le ista max mix'e co2'yi bölmeye çalýþýyorum o yüzden þimdilik bu iþimi görüyor. Ne zaman deneme yapsam bir yerden kaçak oldu bende oralarý japon'ladým ve ertesi gün tekrar denedim. Artýk kaçak yapacak yer kalmadý gibi ama denemeye vaktim olmadý
Olmadý bir tane daha seramik tablalý alýp direk plastik T aparat ile kabarcýk sayacý vs. kullanmadan iki akvaryuma co2'yi öyle vereceðim. Denemeler sýrasýnda kaçan gazdan'da tüpün ana basýncý 30 bar'a kadar düþtü. Zaten yakýnda akvaryumuda deðiþtireceðim için pek bununla uðraþmýyorum. Birde üstüne apisto'larým yeniden yavruladý günlerin çoðu onlarý izlemekle geçti ne zaman ayýrsam diye. Genel fotoya gelince tankýn 25 cm yüksekliði ve üstüne 10-15 cm'de armatür yüksekliði eklenince boyuna giden glossolar yüzünden eklemiyorum
Eski mesajlardan birinde de dediðim gibi þuanki amacým yeni tanka geçene kadar glossolarý kaybetmemek. Yeni tankta yükseklik 20 cm olacak ve bu armatür'e takviye olarak kendi kapaðýnada tasarruflu ampul takacaðým. O zamanda yayýlmazsa glosso'lar akþam yemeðine güzel bir salata çýkacak (iyice semiz otuna benzedilerde
)Tanký bozmadan belki bir foto yayýnlarým. Genel olarak bahsedecek olursak bir cüce vatoz haricinde kaybým olmadý, kahverengi alg problemi tamamen yok oldu, su berrak camlar tertemiz. Hatta o kadar güzel durumdaki tank nazar deðecek diye korkuyorum
Blyxa yüksek ýþýðý yiyincemi bilmem yoksa baþka nedendenmi açýk yeþil'le pembemsi arasý birþey oldu. Maalesef gobi taþlarý üzerindeki yosunlar kaybolmadý bende çýkarýp temizlemedim þimdilik duruyorlar bakalým.