Konu: Mini mini 1'ler Çalýþkan 2'ler  (Okunma says 62750 defa)

cihanevitan

• Üye
  • **
  • leti: 114
Ynt: Mini mini 1'ler Çalýþkan 2'ler
« Yantla #15 : Ocak 30, 2009, 00:12:24 »
Taþlar çok güzel göstermiþ,bildiðim kadarýyla ph hiç bir etkisi yok,o yüzden bitkili tanklara uyumlu.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
  • leti: 671
  • Ad Soyad: Barýþ VARIÞLI
« Yantla #16 : Ocak 30, 2009, 14:43:41 s »
Taþlar çok güzel göstermiþ,bildiðim kadarýyla ph hiç bir etkisi yok,o yüzden bitkili tanklara uyumlu.
Teþekkür ederim. Evet taþlarýn su kimyasýna hiçbir etkisi yok. Zaten Maltepe pet'ten aldým taþlarý sitesinde de belirtiyor ph'a hiç bir etkisinin olmadýðýný ve gerçekten çok görsel taþlar.

YILDIRIM ÖZDEMÝR

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 387
« Yantla #17 : Ocak 30, 2009, 14:48:47 s »
Akvaryumlarda kullanabileceðiniz bu ve bunun gibi pekçok taþ türleri ile ilgili çok daha fazla seçenek 1-2 içinde ortaya çýkacak. Sitemizde gördüklerinize ek olarak baþka yeni ve oldukça cazip türler daha geliyor.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #18 : ubat 01, 2009, 21:13:42 s »
Akvaryumun yeni sakinleri

Maltepe pet'ten aldýðým Crowntail Betta ilk Borelli yavrularýna saldýrdýðý için baba Borelli tarafýndan biraz týraþ edildi ve þimdi ikinci yavrularada sataþmamasý için geçici bir süre burda misafir :D Kiraz karideslerde büyük akvaryumun dýþ filtresinin içinden çýktýlar  :)

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #19 : ubat 01, 2009, 21:23:26 s »
tebrik ediyorum canlý cýkardýðýnýz için bende 1 kere bi kac karidesimi dýþ filtre içinde yakalým ama sizin kadar sanslý degildim. emiþ borusuna sünger takmak zorunda kaldým artýk :)

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #20 : ubat 01, 2009, 21:52:42 s »
Teþekkür ederim Harun bey. Ben neredeyse her ay filtreyi temizlemesem bile içindeki suyu boþaltýr ve yenilerim ve her seferinde de büyümüþ yavrularý yada daha yeni doðmuþlarý toplar akvaryuma aktarýrým. Bu sefer 7-8 tane çýktý bundan öncekilerde 20'ye yakýn yavru aldýðým olmuþtu dýþ filtreden.

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
« Yantla #21 : ubat 01, 2009, 22:25:57 s »
devletabi,

ben kürdanlarý anlamamýþtým, sormayý da unuttum. Bunlarý yemden sonra balýklarýn diþlerini temizlemesi amacýyla mý koydun, yoksa aralarýnda slalom yapmalarý için mi.
Ya da balýklara motorrsiklet ehliyeti mi vereceksin. Ben A2 ehliyeti alýrken böyle sýralanmýþ kukalarýn arasýndan geçmiþtim. Þaka bir yana ne amaçla kullandýn merak ettim.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #22 : ubat 01, 2009, 23:00:45 s »
Bülent abi kürdanlar hakkýndaki yorumlarýn çok iyiydi :D kürdanlarý arkadaki yükseltinin aþþaðý kaymasýný engellemek için koydum. Yani toprak erezyonunu önlemek için.

Joker

• Baðýmlý Üye
  • Özel Üye
  • leti: 277
« Yantla #23 : ubat 01, 2009, 23:15:01 s »
Gönderdikten sonra aklýma aþýrý rüzgarlý ve bol kar yaðan yerlerde, yola karýn inmesini önlemek için dikilen kazýklar geldi. Bu senin amacýna daha yakýnmýþ.
Heyelan mücadelende baþarýlar dilerim.  ;D

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #24 : ubat 02, 2009, 15:53:08 s »
Benim diskus gitti abi yaa :( Kaç zamandýr elden çýkarmayý düþünüyordum gurur yapýp kendi çýktý galiba. 2 yýlda bir Barb'a denk geliyorum keþke bu yýl da o yýllardan biri olsa ;D Olmadý plati alacaðým. ABi o glossolar bir arada mý yoksa her bir yaprak baðýmsýz kök mü ?

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #25 : ubat 02, 2009, 16:25:27 s »
Nereye nasýl gitti Birkan güzeller güzeli Discus. Sen yine 2 yýlda bir denk geliyormuþsun ben bir daha denk gelirmiyim bilmiyorum :D Bir daha gidebilsem arkadaþýn dükkana 2 diþi daha alacaðým ama hala gidemedim fýrsat bulup da. Aslýnda bu tanký kurma amacým güzel bir çift lepistes alýp yavrudan býkmaktý ama gittiðimde standart türlerden baþka birþey yoktu ve arkadaþ çok güzel lepistesler geliyor gelince ben sana haber veririm dedi hala beklemedeyim ama Barb'lar da çok istediðim bir türdü ve kararsýsým. Zaten birde yeni konuk Ct Betta var orda ve orda çok daha güzel durdu. En azýndan Apisto yavrularýna bulaþýp bulaþýp traþ edilmiyor :D O gördüðün glosso'lar siteden satýn aldýðým glossolarýn sanýrým 3 de 1'i yani her bir dal ayrý bir kök.

Harun Söylen

• Baðýmlý Üye
  • Ýçerik Geliþtirici
  • leti: 418
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yantla #26 : ubat 04, 2009, 09:14:26 »
Barýþ bey siz söylediðinizde açýkcasý cok þasýrmýstým. Dun gece dýþ filtre temizligi yaparken içinden 2 tane karides cýktý. filtrenin emis borusunda sunger takýlýydý. 1 cm olmus keratalar yani 2-3 ay daha bakmasam orta üreyecekler. emis borusunda artýk kadýn corabý kullanýyorum. daha garanti gibi gozukuyor. maþallah ya nasýl yaþýyorlar orda :D

yýlmaz sað

• Üye
  • **
  • leti: 32
« Yantla #27 : ubat 06, 2009, 11:03:16 »
Gayet güzel bir nano olacak gibi görünüyo.

Bvarisli

• Baðýmlý Üye
  • Süper Moderatör
« Yantla #28 : ubat 06, 2009, 14:38:27 s »
Umarým öyle olur :D Bu gün yine akvaryumcu arkadaþýma gittim ve iki tane diþi kiraz barb aldým. Büyük akvaryumum içinde java moss istedim. Moss'larýn arasýna parvula karýþmýþ bunuda al dikersin tutarsa çoðaltýrsýn dedi. Onuda bu akvaryuma kayalarýn yanýna yada arkasýna ekmeyi düþünüyorum. Yeni fotoðraflarýda bugün fýrsat bulursam çekerim.

admin

• Baðýmlý Üye
  • Kurucu Üye
  • leti: 1.624
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yantla #29 : ubat 06, 2009, 16:46:50 s »
Parvulasýz olmaz abi yaa ben de parvula için can atýyorum ;D