AKVARYUM ÖZELLÝKLERÝ:
TANK: HAGOS Q 750
BOYUT: 75*56*50 (BRÜT 210 LT.NET SU HACMÝ 175 LT.)
TABAN: AÐIRLIK DERE KUMU VE BÝR KAÇ ÝSMÝNÝ HATIRLAMADIÐIM KUM KARIÞIMI.
BÝTKÝLER: ÇEÞÝTLÝ ANUBÝAS+ÇEÞÝTLÝ CRYPTOCORYNE+HEMÝANTHUS MÝCRANTHEMODÝES+ROTALA+ELODÝA+DEV SAZ+GÜL+JAVA MOSS
CANLILAR: BALON MOLY+VELÝFERA+PLATÝ+BLACK MOLY+LEPÝSTES+ VATOS+KOMANDO ÇÖPÇÜ+ NEON TETRA+HYBRID VELÝFERALAR VE KÝRAZ KARÝDESLER(Davetsiz misafir olarak salyangozlar)
AYDINLATMA: 2X20 w.DAYLIGHT+1X18 wAGUASTAR (Aydýnlatmaya takviye yapýlacak)
FÝLTRE: TANK KAPAÐINA MONTELÝ HAGOS ASKI FÝLTRE(Saatte 1300 Lt.)
ISITICI: 2X100 W ISITICI (Markasýný hatýrlamýyorum)
CO2 : MAYALI SÝSTEM (CO2 çözülümü için yuvarlak hava taþý aský filtrenin girdap oluþturan kýsmýna takýlý)
GÜBRELEME: SERA SIVI GÜBRE+SALON BÝTKÝLERÝ ÝÇÝN ÇÝÇEK ÇOÞTURUCU(Biraz daha ucuz)+HAFTADA 1 ÞÝÞE MADEN SUYU
YEMLEME: SERA FLORA PUL YEM+GRANÜL YEM+HAÞLANMIÞ ISPANAK ,BEZELYE+ÇUBUK KRAKER+FINDIK+ELMA+MUZ (Þaka deðil bunlarýda veriyorum çubuk krakere bayýlýyor keratalar)
BAKIM: HER HAFTA %10 SU DEÐÝÞÝMÝ VE DÝP TEMÝZLÝÐÝ,CAMLARIN TEMÝZLENMESÝ,FÝLTRE EKÝPMANLARININ TEMÝZLENMESÝ
http://img102.imageshack.us/img102/5728/resim023pq0.jpgAKVARYUM TARÝHÝM: Akvaryum ile uðraþým 7 yaþýndayken baþladý vatani görevime kadar devam etti.Askere gidince akvaryum ve malzemeleri bir arkadaþa hediye ettim.25 yaþýna gelince yine depreþti ve yaklaþýk 6-7 sene kadar Piranha ve Astronot balýðý besledim,32 yaþýnda akvaryumu temizlerken camý patladý ve 7 sene ara verdim.Ama hep içimde bir akvaryum sevgisi vardý belki inanmazsýnýz iþyerim Eminönü nde olduðu halde Balýkçýlar çarþýsýnýn önünden geçmeye korkar olmuþtum ve geçmiyordum yine bu hastalýða bulaþýrým diye korkuyordum.Neyse baþýnýzý fazla aðrýtmayayým Efe Can adýnda bir oðlum var bir gün tutturdu kaplumbaða istiyorum diye bende baþýma gelecekleri bildiðim için hep oyaladým bugün alýrýz yarýn alýrýz unutsun diye ama unutmadý korktuðum baþýma gelmiþti ve yine kendimi akvaryumcuda buldum ,aldým iki kaplumbaða ,koymuþlardý ufak bir plastik kaba içim elvermedi gittim kapluþlar için minik bir tank almaya ,aldým 50 lt.lik ona koyduk.Gün geldi kapluþlar sizlere ömür bari tank boþ kalmasýn diye 1-2 balýk alayým dedim ve aldým sonra kendimi hergün mýsýr çarþýsýnda buldum o kadar abartmýþýmki aaa bir baktým 50 lt.lik tankta 50-60 kadar balýk olmuþ rahatlýkta batýyor ya gittim fotolarýný gördüðünüz tanký aldým yaklaþýk 1,5 senedir yine kumlarla bitkilerle balýklarla cebelleþiyoruz bakalým nereye kadar buyurun baþýmýn tatlý belasý akvaryumum.AKVARYUM BÝR KARTOPU GÝBÝDÝR GELÝÞTÝKÇE ÇIÐA DÖNÜÞÜR.